Over mij

Juiste en volledige informatie. Een onafhankelijk advies. Beleid dat staat als een huis. Een kritische en oplossingsgerichte meelezer en meedenker. Een uitstekende bemiddelaar en iemand die sterk is in bewonerscommunicatie is. Een ervaringsdeskundige die het hele speelveld overziet, een van de puzzelstukjes is in een breed landelijk netwerk en oog heeft voor alle belangen. Daar kunt u bij mij van op aan. Dat beloof ik!

Mijn ervaring met funderingsproblemen
Sinds 2011 houd ik me bezig met funderingsproblematiek. Begonnen met de aanpak van de funderingsproblemen in mijn eigen blok, onder mijn eigen woning. Ik was toen nog personeelsadviseur. Inmiddels denk ik onder andere als adviseur van de Rijksoverheid mee over de aanpak van funderingsproblemen. Daarnaast zet ik me in om aandacht te krijgen voor deze toenemende problematiek. Bijvoorbeeld door opiniestukken, presentaties en artikelen in media en vakbladen. En op verzoek verzorg ik een kortdurende kenniscursus over funderingsproblemen (1,5-2 uur).

Op LinkedIn vindt u meer over mijn achtergrond en ervaring en kunnen we met elkaar linken. Ik post daar zo nu en dan informatie en artikelen over funderingsproblemen en bodemdaling.